Ni hao!

Nettia ei olla vielakaan saatu huoneisiin ja tama tietokonehuone on aina varattuna. Nyt taas tuurilla paastiin vahaksi aikaa koneelle. Perjantaina kavastiin keskustassa, people squaressa, kavelemassa kuusi tuntia ympyraa. Oppaana meilla oli Petri, joka on kayny Kiinassa aikaisemminkin. Nahtavaa riitti ja kuvia tuli otettua urakalla. Isoja screeneja korkeiden rakennusten kyljessa ja paljon vilkkuvia mainoksia. Seikkailtiin maanalaisissa tunneleissa monta tuntia. Sielta loyty kauppoja ja ravintoloita joka lahtoon.  

Illasta sitten lahdettiin kaymaan ravintolassa. Loydettiin japanilaistyylinen karaokeravintola. Siella oli niin huoneita niin kuin hotellissa ja baarin henkilokunta ohjasi meidat yhteen sellaiseen. Siel oli perinteiset karaokevalineet ja olutta sai ostettua aulasta. Ei nae suomessa samanlaista palvelua. otat aulasta pari pulloa olutta ja lahdet kaveleen kohti huonetta niin kohta tulee joku ja ottaa sulta korin kateen sekä opastaa takaisin huoneeseen.Vessaankin vietiin miltei kadesta pitaen.

Vajaaksi jai kertomukset kun pitaapi syomaan lahtea.  Heti kun netti saadaan omaan huoneeseen niin laitellaan kuvia ja kertomuksia enemmankin.

1920311.jpg Näkymä huoneen ikkunasta yöllä.